December haul 2017

December, de maand van warmte, gezelligheid, lekker eten, sfeer en natuurlijk cadeautjes. In deze blog laat ik jullie zien wat ik in 2017 in de decembermaand allemaal heb gehad, maar ook wat ik zelf heb gekocht.

We beginnen eerst met wat ik zelf heb gekocht en daarna vertel ik jullie wat ik allemaal heb gehad. Het eerste wat ik in december heb gekocht zijn 4 paar nieuwe sokken. Toen ik deze sokken zag kon ik ze niet laten liggen, ik vond ze zo ontzettend leuk en vrolijk, ook zijn ze lekker fout. Deze sokken heb ik voor €5,60 gekocht bij de Primark. Ja er mist er eentje, daarom heb ik korting gekregen. De orginele prijs was namelijk €7,-.

Het tweede wat ik deze maand gekocht heb is een shirt van Zelda bij Zavvi. Ik heb dit shirt voornamelijk gekocht omdat ik er gratis mystery box bij kreeg. In deze mystery box zat een Stormtrooper art, een Batman art, een TNT pin en een Deadman action figure! Het shirt koste €17,- en de box kreeg ik er dus gratis bij.

Mijn laatste 2 aankopen van december waren 2 truien. Beide truien waren €35,-. De eerste is een RedBull Racing trui, welke ik in de eindejaars sale heb gekocht. De print van de trui is reflecterend, dus als je er met flits een foto van maakt lichten de stieren op de trui wit op. Daarnaast is de trui ook lekker zacht. De tweede trui is van Teske. Deze trui heb ik na haar concert gekocht in de Effenaar. De trui is een slimfit, dus hij zit vrij strak tegen mijn lichaam. Dit vond ik in het begin heel erg wennen, omdat ik er wel van hou als mijn trui een beetje baggy zit. Maar nu ik er aan gewend ben, zit echt ontzettend lekker!


Vlak voor de kerst heb ik van mijn ouders een mok uit Bremen gekregen. Zij waren namelijk daar een weekendje naar de kerstmarkt geweest. Wat ik zo leuk vind aan de mok is dat de Bremer Stadsmuzikanten er op staan, een beeld wat ook in de Efteling te vinden is en wat ik 1 van de mooiste beelden uit het park vind.

Een paar dagen voor kerst heb ik samen met vrienden een Secret Santa gedaan. Hier heb ik 3 cadeautjes gehad. Ten eerste heb ik een reep Tony’s gehad. Het boek De Legende van Sigurd en Gudrun van J.R.R Tolkien, hier ben ik als fan van de boeken van Tolkien erg ontzettend blij mee. En als laatste heb ik het album Walking on a Dream van Empire of the Sun gehad. Dit debuutalbum van Empire of the Sun vind ik nog altijd hun beste werk, de sfeer van het album is gewoon ontzettend tof.

Met kerst heb ik van Sharona een Funko Pop van Cookiemonster van Sesamstraat gekregen, want Cookiemonster is wel een beetje mijn alterego. Ook kreeg ik een mok van Fantastic Beastst and Where to Find Them met een Niffler erop en een Efteling cadeaukaart van €20,-! Nu krijg ik mede dankzij Sharona al een aardige collectie mokken en die zal in de toekomst allen maar uitgebreid worden!

Van mijn schoonouders kreeg ik een 3-pack Toffifee en een Bol.com cadeaukaart van €20,-. En van mijn eigen ouders heb ik ook een Toffifee 3-pack gekregen, dus ik heb er nu twee, homnomnom. Een Bol.com cadeaukaart van €30,- en een hele toffe bluetooth koptelefoon. De Motorola Pulse Escape heeft heel lekker geluid met een goede bass en een goed volume. Het geluid is totaal niet schel of vol met ruis, het is lekker warm en de instrumenten zijn goed van elkaar te onderscheiden, in plaats van dat het als 1 brei klinkt.

Ik ben echt ontzettend blij met alle cadeaus die ik heb gehad! Binnekort komt er nog een haul online met de spullen die ik heb gekocht van de cadeaukaarten. Dit zijn zoveel dingen dat ik dit liever in een apparte haul doe en er zijn een aantal dingen nog niet binnen. Ik heb naast alle cadeaus ook een hele gezellige decembermaand gehad, vooral de week met kerst en oud en nieuw was ontzettend leuk. Hebben jullie ook een leuke decembermaand gehad? En wat hebben jullie met kerst gehad? Laat het hieronder weten, want ik vind dat namelijk ontzettend leuk om te lezen.

One thought on “December haul 2017

Reacties zijn gesloten.