We zijn alweer een jaartje ouder

Afgelopen maandag, 11 september, werd ik alweer 21 jaar. Dit heb ik natuurlijk gevierd met vrienden en familie. En wie jarig is trakteert niet alleen, diegene krijgt ook cadeautjes en dit jaar heb ik weer een heel aantal mooie cadeaus gehad. Deze wil ik met jullie delen zodat jullie ook weten wat voor moois ik allemaal heb gekregen!

Om te beginnen heb ik van mijn ouders 2 petten gehad die ik al best een tijdje wou. Allereerst heb ik de 2017 Max Verstrappen driver cap gehad. Een mooie blauwe pet met natuurlijk het Red Bull Racing logo op de voorkant, het Puma logo en het startnummer van Verstappen op de cap, het Exact logo, Verstappen’s persoonlijke sponsor, op de zijkant geborduurd en een geborduurd Puma logo op de achterkant. Deze mooie pet kan dankzij de donkerblauwe kleur mooi bij iedere outfit.

De 2de pet is een Limited Edition Lewis Hamilton Silverstone GP cap. Deze pet is uitgevoerd in donkerblauwe spijkerstof. Op de voorkant prijkt een mooi wit geborduurd Mercedes logo en onder op de cap vinden we een mooie Britse vlag met een geborduurd Monster Energy logo. Achterop zit een geborduurd Lewis Hamilton logo en op de zijkant vinden wij een gedrukt AMG Petronas Formula One Team logo om de pet helemaal af te maken. Ook deze pet kan door zijn vormgeving, materiaalkeuze en kleurkeuze bij iedere outfit en beide petten zal ik dan ook veel dragen.

Als laatste heb ik van mijn ouders nog het boek Kroniek van een Sprookje gekregen. Dit boek is uitgegeven bij het 50 jarig bestaan van de Efteling en is inmiddels dus al 15 jaar oud maar desondanks had ik het nog niet in mijn bezit. Als groot Efteling liefhebber kon dit natuurlijk niet langer, want dit boek is zo’n beetje de bijbel voor iedere Efteling liefhebber. In dit boek staat alles over de geschiedenis van de Efteling, van bouwprocessen van attracties tot nooit uitgevoerde attracties. Een must have voor iedere Efteling liefhebber dus.

Phantasialand bestaat dit jaar 50 jaar en daarom organiseerde ze dit jaar de Celebration Days. Deze dagen werden afgesloten met een grote vuurwerkshow met een speciaal daarvoor gemixte soundtrack met muziek en geluiden uit de verschillende themagebieden in het park. Deze soundtrack is op CD uitgebracht en deze heb ik van mijn broer cadeau gekregen. Een ontzettend lekkere mix en een mooie aanvulling aan mijn collectie pretparksoundtracks. Als jij deze CD ook wil heeft Imascore op dit moment een winactie op hun facebook pagina.


Van mijn vriendin kreeg ik 2 cadeautjes helemaal uit London. Of in ieder geval, daar zijn ze gekocht verder hebben ze niet veel met de stad te maken. Van Sharona kreeg ik een mok van de Marauders Map van Harry Potter welke veranderd wanneer je er iets warms in doet. Als de mok koud is dan is ie zwart met een paar voetstapjes en de bekende tekst: I Solemly Swear That I am up to No Good.  Maar wanneer je er iets warms in doet komt op magische wijze de Marauders Map tevoorschijn. Een hele gave mok die ik veel zal gebruiken.

Daarnaast kreeg ik van Sharona nog een Funko Pop van het Star Wars, Rogue One karakter Orson Krennic. Hoewel ik niet zo’n groot fan ben van deze Star Wars film vind ik dit toch een heel gaaf item. Krennic is wel 1 van mijn favoriete karakters uit de film en ik wou al heel graag een Funko Pop, maar doordat ik maar niet kan kiezen komt het er steeds niet van en blijf ik het maar uitstellen. Maar deze Pop zal het begin worden van een collectie en er zullen er dan ook nog velen volgen. Wat deze Pop nog meer zo leuk maakt is het feit dat het een Bobble Head is, dit betekent dat je lekker met het hoofdje kan wiebelen net als bij die hondjes die je vroeger heel vaak achterop een hoedenplank in een auto zag.

Van vrienden kreeg ik ook nog een mooi Hogwarts t-shirt, iets wat ik ook al best een tijdje wou hebben, een Harry Potter Wand pen een kalender met stoomtreinen en een reep heerlijke Tony’s! Ik heb een fantastische verjaardag gehad en naast alle cadeautjes die ik gekregen heb, kon ik het niet laten om zelf ook nog een verjaardagscadeau te kopen. Zelf heb ik namelijk nog Lego Jurassic World voor op de Xbox One gekocht en het nieuwe album van Nothing But Thieves, die ontzettend lekker is maar daar later meer over.

Iedereen bedankt voor het gezellige feestje en de leuke cadeaus, hopelijk zie ik jullie volgend jaar weer!

One thought on “We zijn alweer een jaartje ouder

Reacties zijn gesloten.