Dit ben ik

Hallo en leuk dat je de weg naar mijn blog hebt weten vinden. Mijn naam is Luuk, ik ben 20 jaar en heb een passie voor schrijven. Op deze blog neem ik jullie mee in mijn wereld.

IMG_4657-3

Waarom Luuk Fantasy World?

Waarom? Gewoon omdat ik het leuk vind om mensen te laten weten wat ik leuk vind en waar ik me bezig hou. Ik heb vele hobby’s welke ik allen met veel plezier uitvoer en deze dan ook vaak vast leg. Want dat is 1 van mijn hobby’s, fotografie. Sinds ik mijn eerste camera kreeg heb ik de smaak te pakken en ben door de jaren heen dan ook steeds beter geworden. Begonnen met een simpele compact camera en inmiddels heb ik een spiegelreflex camera, de Canon EOS 600D. Ik heb nog iedere keer plezier van de flexibiliteit die ik heb met het gebruiken van een spiegelreflex camera en verbeter dan ook graag mijn vaardigheden in de fotografie.

Maar fotografie doe je niet alleen in je eigen achtertuin en daarmee kom ik meteen op 1 van mijn andere hobby’s, reizen! Samen met mijn ouders en vrienden heb ik al heel wat gezien van Europa en dan met name in de Alpen. Ik ben dan ook iemand die tijdens het reizen graag cultuur gaat snuiven of heerlijk wandelen door de bergen. De hele dag liggen op het strand daar maak je mij absoluut niet blij mee, ik ga liever naar een stad of bewandel de hoogste bergen. Mijn favoriete vakantieland is toch wel Oostenrijk, hier heb ik al erg veel gezien maar heb er ook nog zo veel te zien. Het is echt een land waar ik niet uitgekeken raak met haar schitterende berglandschappen en mooie steden als Innsbruck en Salzburg.

Naast lange vakanties in bergachtige streken ben ik ook dol op citytrips. Ik ben dan ook helemaal verliefd op London met haar erg gevarieerde centrum. Van grootse kathedralen tot hoge moderne gebouwen, London geeft het je allemaal en heeft daarnaast ook nog eens een ideaal netwerk van openbaar vervoer om alle bezienswaardigheden makkelijk te bereiken.

IMG_4097-2

En als je denkt dat ik dan nog niet genoeg heb om te zien, dan heb je het mis. Ik heb namelijk ook nog een grote passie voor pretparken. Je leest het goed, pretparken. Dit is absoluut niet iets wat alleen voor kinderen is maar iets wat voor iedereen is en het is dan ook iets waar ik met grote passie over kan praten en ik hou me er ook graag mee bezig. Jaarlijks bezoek ik zo’n tiental verschillende parken en ik heb nu al een aantal jaar een abonnement op de Efteling. Een park met een grote historie en een hoog niveau als het gaat om storytelling en aankleding of zoals wij het in de pretparkcommunity het graag noemen, thematisatie. Kom je hier om mijn avonturen te zien in pretparken? Dan zit je verkeerd deze zijn te vinden op mijn andere blog Pretparkzzblog, klik!

IMG_4621-2

Een ander belangrijk deel van mijn leven is muziek en films. Ik ben iemand die graag lekker muziek zit te luisteren. Op zo’n moment hoef ik soms dan
ook niks anders te doen, gewoon lekker muziek luisteren en niks anders aan je hoofd hebben. Mijn muzieksmaak is heel erg gevarieerd, van bands als Muse en Coldplay tot filmsoundtracks of klassieke muziek. Ik ben dan ook altijd op zoek naar nieuwe muziek om te ontdekken en raak dan vaak verslaafd aan 1 specifiek nummer wat ik steeds maar blijf luisteren.

Op het gebied van films ben ik vooral fan van fantasy films. Denk hierbij aan franchises als Harry Potter, Lord of the Rings, Star Wars. Maar een goede komedie of actie film vind ik ook altijd wel leuk om naar te kijken. Mijn favoriete franchise? Dat moet toch echt wel Harry Potter zijn, een fantastische wereld vol magie en vreemde verschijnsels. Één van de beste nieuwe franchises van de laatste jaren vind ik toch wel The Hunger Games. Goede actie gecombineerd met een goed in elkaar gezette fantasie toekomst. Ook de boeken vind ik een grote aanrader om te lezen.

Anyways, dit was het voor deze keer. Denk je mij nu te kennen? Dan heb je het toch echt mis, maar dat komt wel als je meer gaat lezen hier op mijn blog.

Handtekening